Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

Territoria Festival

Korporativni Identitet Identitet za 8. festival savremene umjetnosti „Territoria“. Festival predstavlja originalna i eksperimentalna djela savremene umjetnosti u različitim žanrovima. Zadatak je bio brendirati identitet festivala i razviti interes za njega među ciljanom publikom, stvoriti organizacijsku strukturu koja je lako prilagodljiva novim temama. Osnovna ideja bila je interpretacija savremene umjetnosti kao drugačije perspektive svijeta. Tako se pojavio slogan "Umjetnost iz drugačije perspektive" i njegova grafička realizacija.

Ime projekta : Territoria Festival, Ime dizajnera : Oxana Paley, Ime klijenta : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival Korporativni Identitet

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.