Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

Kalamis Liman Restaurant

Restoran Restoran Kalamis Liman dizajnirao je Atölye A Architecture. Za predstavljanje projekta bio je potreban animirani film. Cilj animiranog filma koji je pripremio Ayhan Güneri Architects, ogledao se realizam restorana. Faza modeliranja 10-dnevnog perioda restorana Kalamis Liman, koji se sastoji od 1600 kvadratnih 64 sekunde animacije do pozornice prikazivanja, završena je u 800 sati.Prezentacija projekata pripremljena za animaciju, 3dsmax, v-ray programe; Korišćen je xeon 16-jezgreni ram dell hardver za radne stanice.

Ime projekta : Kalamis Liman Restaurant, Ime dizajnera : Ayhan Güneri, Ime klijenta : ATOLYE A ARCHITECTURE.

Kalamis Liman Restaurant Restoran

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.