Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tržni Centar

Fluxion

Tržni Centar Inspiracija ovog programa dolazi iz brda mravinjaka koji ima jedinstvenu strukturu. Iako je unutarnja struktura brda mrava veoma složena, može izgraditi ogromno i uređeno kraljevstvo. Ovo ilustruje da je arhitektonska struktura nje krajnje racionalna. U međuvremenu, unutrašnjost gracioznih lukova brda mrava gradi impozantnu palaču koja se čini izvanrednim. Stoga dizajner koristi mudrost mrava za referencu da izgradi umjetnički i dobro izgrađen prostor kao i brda mrava.

Ime projekta : Fluxion, Ime dizajnera : Zhipeng Kang, Ime klijenta : HUAQIAO UNIVERSITY.

Fluxion Tržni Centar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.