Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Bočni Stol

Chezca

Bočni Stol Chezca je bočni stol koji vam pomaže da skupite sve predmete koji se obično nalaze okolo u radu. Dizajniran za male prostore, zauzima minimalan prostor i može se postaviti bilo gde u kući. Djeluje kao središte za sve male predmete i uređaje koji sve čine na vidiku i pri ruci. Ima gornju površinu za male predmete, prednju površinu za čuvanje časopisa i prijenosnih računala tijekom punjenja, te stražnju skrivenu lokaciju za čuvanje WIFI usmjerivača i organiziranje kablova. Chezca nudi i nekoliko utičnica koje se mogu pojedinačno izvući ili objesiti u stranu kad se ne koriste.

Ime projekta : Chezca, Ime dizajnera : Andrea Kac, Ime klijenta : KAC Taller de Diseño.

Chezca Bočni Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.