Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Markiranje Islamskog Identiteta

Islamic Identity

Markiranje Islamskog Identiteta Koncept projekta marke koji ističe hibrid islamske tradicionalne ukrase i suvremenog dizajna. Kao klijent bio je privržen tradicionalnim vrijednostima, ali svejedno zainteresiran za savremeni dizajn. Dakle, projekt se temeljio na dva osnovna oblika; kružnica i kvadrat. Ovi su oblici korišteni za isticanje kontrasta između kombiniranja tradicionalnih islamskih uzoraka i suvremenog dizajna. Svaka jedinica u uzorku upotrebljena je jednom za identitet sofisticirane manifestacije. Srebrna boja je korištena za naglašavanje modernog izgleda.

Ime projekta : Islamic Identity, Ime dizajnera : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Ime klijenta : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Markiranje Islamskog Identiteta

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.