Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Reklamni Poster

Amal Film Festival

Reklamni Poster Plakat je inspirisan veselim slavljem na festivalima. Dizajn je stvoren da prihvati i proslavi razlike koje postoje u bogatoj španskoj kulturi. Kako je Španija multikulturalna zemlja bogata svojom poviješću i identitetom, plakat je osmišljen kako bi istaknuo nadu između Europljana i Arapa, muslimana i kršćana. Projekt je osmišljen u studiju Barnbrook u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo. Dizajn postera bio je potreban 1 tjedan. Korištene boje, tip i simboli inspirisali su sjecište španske i arapske kulture.

Ime projekta : Amal Film Festival, Ime dizajnera : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Ime klijenta : Lama Ajeenah.

Amal Film Festival Reklamni Poster

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.