Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Krajnji Sto

TIND End Table

Krajnji Sto TIND End Table mali je ekološki stol sa jakom vizualnom prisutnošću. Reciklirani čelični vrh je rezan vodenim mlazom s zamršenim uzorkom koji stvara živopisne uzorke svjetla i sjene. Oblici bambusovih nogu određuju se uzorkovanjem u čeličnom vrhu, a svaka od četrnaest nogu prolazi kroz čelični vrh, a zatim se iseče ravnomjerno. Gledano odozgo, karbonizirani bambus stvara zaštitni uzorak, nasuprot perforiranom čeliku. Bambus je brzo obnovljiva sirovina, jer je bambus travnata trava koja brzo raste, a ne proizvod od drveta.

Ime projekta : TIND End Table, Ime dizajnera : Nils Finne, Ime klijenta : FINNE Architects.

TIND End Table Krajnji Sto

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.