Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pozornica Za Svadbeni Prijem

Depiction

Pozornica Za Svadbeni Prijem Prekrasno dizajniran set za svadbeni dom. Grand avenue dočekuje gosta na tepihu od mekog bijelog krzna. Osjećam esenciju grada Rima kroz kapiju, rimske stupove, statuu, okruglo sjedalo u stilu okrugle tiare i ogromni "Fontana-di-trevi". Zvuk tekuće vode stvara umirujuću muziku u pozadini dok pozdravlja tek oženjene. Nijedna osoba iz tima nikada nije čula ili vidjela stvarnu strukturu i dalje dobija 100% prikaz izvorne strukture, što je zaslužno da se svaka stvar napravi u samo 20 dana.

Ime projekta : Depiction, Ime dizajnera : Arundhati Subodh Sathe, Ime klijenta : Victrans Engineers.

Depiction Pozornica Za Svadbeni Prijem

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.