Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sat

Hamon

Sat Hamon je sat napravljen od ravnog i okruglog posuđa od porculana i vode. Ruke sata okreću se i lagano protrljaju vodu svake sekunde. Ponašanje vodene površine neprekidno je preklapanje valova nastalih od prošlosti do danas. Jedinstvenost ovog sata je da pokaže ne samo sadašnje vrijeme, već i akumuliranje i prigušivanje vremena, što je naznačeno vodenom površinom koja se mijenja svakog trenutka. Hamon je dobio ime po japanskoj reči 'hamon', što znači rijaliti.

Ime projekta : Hamon, Ime dizajnera : Kensho Miyoshi, Ime klijenta : miyoshikensho.

Hamon Sat

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.