Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Meline

Stolica Meline je inovativna stolica za odlaganje. Njegov minimalni dizajn sadrži policu i privjesak za objesiti jaknu i torbu. Polica je idealna za spremanje studentskih alata i stvari i pruža se prema van kako bi neke predmete bili nadohvat ruke. Lagana je s okvirom od tvrdog drva i laminatom / policom. Na dizajn utječe stil DeStijl. Meline je pouzdana stolica, stolica koju možete nazvati "prijateljem".

Ime projekta : Meline, Ime dizajnera : Eliane Zakhem, Ime klijenta : E Zakhem Interiors.

Meline Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.