Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Podno Sjedalo

Fractal

Podno Sjedalo Inspiriran origami-om, Fractal promatra kroz nabora i nabora kako bi stvorio fleksibilnu površinu koja se prilagođava našem tijelu i našim aktivnostima na brz i jednostavan način. To je sjedište filca četvrtastog oblika koje ne uključuje pojačanja ili dodatnu potporu, samo svojom tehnologijom može podržati naše tijelo kada odmaramo. Omogućuje mnogo načina upotrebe: kao torbu za sjedenje, sjedalo, ležaljku i kao modul može se sastaviti s drugima kako bi se stvorilo mnogo različitih konfiguracija soba.

Ime projekta : Fractal, Ime dizajnera : Andrea Kac, Ime klijenta : KAC Taller de Diseño.

Fractal Podno Sjedalo

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.