Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

ICICLE

Stolica Mislim da su sjedala najvažniji i najosezovniji članovi dizajna interijera. Također imaju izvanredne uloge u vanjskim i unutrašnjim prostorima. Uvijek su stolice mjesto za sjedenje, odmaranje i opuštanje dok stignete. Pored toga, svi se dobro osjećaju u vezi s tim pitanje .Naravno što bi se dogodilo ako siguran i ljupki dio na koji se oslanjate postanu nasilni i nesigurni elementi? To je osjećaj koji želim pokazati.

Ime projekta : ICICLE, Ime dizajnera : Ali Alavi, Ime klijenta : Ali Alavi design.

ICICLE Stolica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.