Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trgovina

Family Center

Trgovina Postoji nekoliko razloga zbog kojih sam ogradio dugački (30 metara) prednji zid. Prvo, bilo je to što je uzvisina postojeće zgrade zaista neugodna, i nisam imao dozvolu da je dodirnem! Drugo, zatvarajući prednju fasadu, stekao sam unutra 30 metara zida. Prema mojoj dnevnoj studiji opservacijske statistike, većina kupaca odlučila je ući u trgovinu samo iz radoznalosti i vidjeti što se događa iza ove fasade Radoznali oblici.

Ime projekta : Family Center, Ime dizajnera : Ali Alavi, Ime klijenta : Ali Alavi design.

Family Center Trgovina

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.