Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Sustav Polica

bibili

Sustav Polica Trijezni i klasični u koncepciji, ove police impresioniraju jakom osobnošću. Ovo dolazi iz obrnutog postavljanja trouglovanih uspravnih dela, što rezultira gibanjem uvijanja koje se igra na različitim dubinama jedinice preko njegove visine. Proizvedeni dinamički efekt daje gotovo ljudski stav prema namještaju: čini se da ovisno o tome odakle netko gleda, da gleda preko ramena i / ili sluša vrata. Police "bibili" proizvode se u modulima različite širine. Stoga je moguće stvoriti značajne zidove sa živahnim grafičkim efektom.

Ime projekta : bibili, Ime dizajnera : Rosset Thierry Michel, Ime klijenta : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Sustav Polica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.