Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolica

Parastoo

Stolica Poštujem sve vrste stolica. Po mom mišljenju jedna od najvažnijih, klasičnih i specijalnih stvari u dizajnu interijera je stolica. Ideja stolice Parastoo dolazi od lastavice (tern). Možda sjajna i glatka površina stolice Parastoo sa drugačijim i posebnim dizajnom napravljena je samo za vrlo posebna i Jedinstvena mjesta.

Ime projekta : Parastoo, Ime dizajnera : Ali Alavi, Ime klijenta : Ali Alavi design.

Parastoo Stolica

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.