Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativni Identitet

Jae Murphy

Korporativni Identitet Negativni prostor koristi se zato što gledatelje čini radoznalijima i čim dožive onaj Aha trenutak, odmah im se sviđa i pamte ga. Oznaka logotipa sadrži inicijale J, M, kameru i stativ koji su ugrađeni u negativni prostor. Budući da Jae Murphy često fotografira djecu, velike stepenice oblikovane imenom i nisko postavljena kamera sugeriraju da su djeca dobrodošla. Kroz dizajn korporativnog identiteta razvija se negativna svemirska ideja iz logotipa. Svakom stavku dodaje novu dimenziju i čini slogan, Neobičan prikaz uobičajenog, istinitim.

Ime projekta : Jae Murphy, Ime dizajnera : Luka Balic, Ime klijenta : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Korporativni Identitet

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.