Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umivaonik

SEREL Purity

Umivaonik Umivaonik Serel Purity zauzima svoje mjesto u kupaonicama svojim jedinstvenim i nevjerovatnim oblikom posuda. Opšti pristup dizajniranju rupe za otpadne vode koja je nevidljiva. Ovaj pristup utječe na dizajn toliko važno i uzrokuje da se razviju složeni detalji. S ovim pristupom umivaonik Serel Purity čini se čistim, glatkim, elegantnim i u potpunom skladu općeg integriteta dizajna. Umivaonik SEREL Purity, koji ima dominaciju mekih formi, poziva korisnika u futurizam.

Ime projekta : SEREL Purity, Ime dizajnera : SEREL Seramic Factory, Ime klijenta : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Umivaonik

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.