Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Korporativno Brendiranje Interijera

Wellness and DaySPA

Korporativno Brendiranje Interijera Dnevni spa centar koji je osmišljen da stimulira kupca po dolasku, pomažući neposrednoj transcendenciji od dnevne urbane rutine u prostor duhovnog i fizičkog uzdizanja. Koncept markiranja odnosi se na parametrični volumen stropa i zidova koji poput prirodnih pećinskih otvora omogućuju prirodnu dnevnu svjetlost preplavljivanje ureda i računovodstvenih područja koja se nalaze iza njih. Dva modula prijema pozlaćena su u bakarne listove nalik na dva obrađena poludrago kamenje. Dizajnerski pristup je metafora unutarnje ljepote koja treba otkriti da bi se mogla otkriti.

Ime projekta : Wellness and DaySPA, Ime dizajnera : Helen Brasinika, Ime klijenta : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA Korporativno Brendiranje Interijera

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.