Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zidna Wc Pan

4Life

Zidna Wc Pan 4life wc školjka zauzima svoje mjesto u kupaonici sa čvrstom formom i funkcionalnom uporabom kao novom slikom karakteristične dominacije. Toaletna školjka prilagođena okolišu impresionira i estetikom i poštovanjem prema prirodi ... Općeniti pristup dizajniranoj opremi za sjedenje na tankom sjedalu je lagan za demontažu, mehanizam za zaključavanje mehanizma za WC sjedala pomoću kontrolnih tipki koje se stavljaju u unutarnji dio poklopca. Gumbi koje kontaktira korisnik postavljaju se na područja koja su najteže zaprljana, pa to pruža dodatnu prednost u pogledu higijene.

Ime projekta : 4Life, Ime dizajnera : SEREL Seramic Factory, Ime klijenta : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Zidna Wc Pan

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.