Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stambena Kuća

Tempo House

Stambena Kuća Ovaj projekt je potpuna obnova kuće kolonijalnog stila u jednom od najzanimljivijih naselja u Rio de Janeiru. Postavljen na izvanrednom mjestu, punom egzotičnog drveća i biljaka (originalni krajobrazni plan poznatog krajobraznog arhitekta Burle Marxa), glavni cilj bio je integriranje vanjskog vrta s unutarnjim prostorima otvaranjem velikih prozora i vrata. Dekoracija ima važne italijanske i brazilske marke, a koncept joj je imati kao platno kako bi kupac (kolekcionar umjetnina) mogao prikazati svoje omiljene komade.

Ime projekta : Tempo House, Ime dizajnera : Gisele Taranto, Ime klijenta : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Stambena Kuća

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.