Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stolić Za Kavu

Fallen Bird

Stolić Za Kavu Baš kao Immanuel Kant, polazim od estetske ideje koja mom djelu daje dušu. Slijedim svaki svoj put: intuitivno, emotivno i svjesno uključen u određenu temu. Trokuti u (E) pokretu su priče koje polaze od čvrstog geometrijskog oblika, jednakostraničnog trokuta, prvog koji točke podupiranja ne biti odrezan. Distiluje različite oblike koji mogu poslužiti i kao dizajniranje za stolice, stolove itd., Ali također biti obrađeni u apstraktne geometrijske cjeline koje djeluju kao vizualna umjetnost

Ime projekta : Fallen Bird, Ime dizajnera : André Verroken, Ime klijenta : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Stolić Za Kavu

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.