Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Toalet

Versus

Toalet Naš život je neprekidno traženje zadovoljstva i udobnosti. Svatko od nas pokušava pronaći najbolju ravnotežu između funkcionalnosti i dizajna i ako želimo da proizvod bude ekonomičan što ga čini još težim. Sa svojim zbliženim wc-om pokušavao sam pronaći upravo ovu ravnotežu. Kombinira nove pristupe i tehnologije za povećanje učinkovitosti, štedeći vodu i materijale, a istovremeno su sve ove dobre stvari skrivene ispod podebljanog, monolitnog i ekstravagantnog dizajna.

Ime projekta : Versus, Ime dizajnera : Vasil Velchev, Ime klijenta : MAGMA graphics.

Versus Toalet

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.