Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pribora Za Jelo

Cubix

Pribora Za Jelo Pismeni pribor u obliku kocke, uključujući kutiju za spajalice, kutiju za naljepnice i držač olovaka. Glavna ideja Kubiksa je stvaranje "organizovanog haosa". Niko nije tajna da je redoslijed na radnom mjestu vrlo važan. Međutim, mnogi vole kreativni nered takozvanog. Rješenje ove male kontradikcije bilo je osnova koncepta Cubixa. Zbog elastičnosti crvenih šipki gotovo sve što se razbacalo po cijelom stolu može se umetnuti u držač za olovke pod bilo kojim kutom, od olovaka i olovaka svih veličina do papira i naljepnica.

Ime projekta : Cubix, Ime dizajnera : Alexander Zhukovsky, Ime klijenta : SKB KONTUR.

Cubix Pribora Za Jelo

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.