Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pokrivalo Za Glavu

Gaia

Pokrivalo Za Glavu Gaia je veličanstveno čudo dizajna za ojačanu Boginju modernog društva. Obilje i provokativnost bili su ključni elementi koji se zajedno sintetiziraju i čine izvanredno prisustvo. Prelazak sa 'rogatih' krila u 'omega' lanac daje ovom komadu dinamičnu siluetu izvan granica dizajna nakita.

Ime projekta : Gaia, Ime dizajnera : Herman Francisco Delos Santos, Ime klijenta : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Pokrivalo Za Glavu

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.