Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Saobraćajni Signal

Don Luis

Saobraćajni Signal „Mnoge su zemlje počele provoditi politiku za poticanje hodanja kao važnog načina prijevoza. Rizik za pješake se povećava kada dizajn prometnica ne planira i ne osigura mehanizme za kontrolu saobraćaja koji razdvajaju pješake od vozila. Prometne nesreće u cjelini koštaju između 1 i 2% bruto nacionalnog proizvoda “(WHO). Don Luis je 3D prometni signal koji se veže na žutu 2D liniju obojenu na trotoaru kako bi se izbjegao da pješak prijeđe ulicu na drugom mjestu prema zebri. Dizajniran sociokulturnom analizom, a ne samo estetskim smjernicama.

Ime projekta : Don Luis, Ime dizajnera : CasBeVilla Team, Ime klijenta : CasBeVilla Team.

Don Luis Saobraćajni Signal

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.