Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kupaonski Namještaj

Sentimenti

Kupaonski Namještaj Kolekcija namještaja za kupaonicu Sentimenti inspirisana osjećajima i kontrastom postojećih osjećaja nudi modernu i elegantnu atmosferu u kupaonici. Vodoravni i vertikalni kontrastni drveni pločnici utjelovljuju kontrastne osjećaje kao i dodaju kupaonici dašak dinamike. Kolekcija Sentimenti spremna je da bude dio kupaonica svih veličina s kupaonskim ormarima četiri različite veličine, dostupan s ladicama i vratima ormara, te ogledalima sa skrivenom rasvjetom i zrcalnim vratima ormara.

Ime projekta : Sentimenti, Ime dizajnera : Isvea Eurasia, Ime klijenta : ISVEA.

Sentimenti Kupaonski Namještaj

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.