Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igra Na Ploči

Boo!!

Igra Na Ploči Boo !! je velika igra na ploči koja se planira uključiti u bilo koju aktivnost kako bi se razveselio rođendanski party, ali s užasnutim pogledom. Osmišljen je kao mala kutija koja se može raspršiti i koja zatvara sve duhove na svijetu. Unutar male kutije nalazi se ogromna prostirka za igranje oko koje se sva djeca na zabavi mogu okupljati i ugodno se igrati. Minimalna dobna granica ciljne skupine postavljena je na 6 godina i više, Boo !! Zamišljen je kao niz pločnika na ukleštenom putu u kojem se nalazi nekoliko avantura i zona aktivnosti.

Ime projekta : Boo!!, Ime dizajnera : Gülru Mutlu Tunca, Ime klijenta : 2GDESIGN.

Boo!! Igra Na Ploči

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.