Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Digitalni Interaktivni Časopis

DesignSoul Digital Magazine

Digitalni Interaktivni Časopis Časopis Filli Boya Design Soul na svoj drugačiji i ugodniji način objašnjava važnost boja u našem životu. Sadržaj Design Soul sadrži široko područje od mode do umjetnosti; od ukrašavanja do lične njege; od sporta do tehnologije pa čak i od hrane i pića do knjiga. Pored poznatih i zanimljivih portreta, analiza, najnovijih tehnologija i intervjua, časopis uključuje i zanimljive sadržaje, video zapise i muziku. Magazin Filli Boya Design Soul objavljuje se kvartalno na iPadu, iPhoneu i Androidu.

Ime projekta : DesignSoul Digital Magazine, Ime dizajnera : NGM Turkey, Ime klijenta : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine Digitalni Interaktivni Časopis

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.