Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poklon Kutija

Jack Daniel's

Poklon Kutija Luksuzna poklon kutija za Whiskey Jack Daniel's Tennessee nije samo obična kutija koja uključuje bocu unutra. Ova jedinstvena konstrukcija paketa razvijena je za sjajne dizajnerske karakteristike, ali i za istovremeno isporučivanje boca. Zahvaljujući velikim otvorenim prozorima koje možemo videti u čitavom okviru. Svjetlost koja dolazi direktno kroz kutiju naglašava originalnu boju viskija i čistoću proizvoda. Iako su otvorene dvije strane kutije, torzijska krutost je odlična. Poklon kutija u potpunosti je izrađena od kartona i puna je mat laminirana vrućim elementima za utiskivanje i utiskivanje.

Ime projekta : Jack Daniel's, Ime dizajnera : Kantors Creative Club, Ime klijenta : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Poklon Kutija

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.