Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fudge I Toffee

Cavendish & Harvey

Fudge I Toffee Čin ravnoteže između tradicije i modernosti. Cilj je bio dizajnirati jedinstven asortiman proizvoda za inovativnu kompaniju koja se rekonstruira kao proizvođač visokokvalitetnih slastičarskih proizvoda. Rješenje je raskošno upakovano i tiskano vrućom folijom i plemenitim sjajnim sjajem. Koncept fotografije bio je inspirisan stilom klasičnih pralineza. Mlađa i modernija ciljna skupina obratit će se bojama i labavom tipografijom. Dizajnerski tim gabriel savladao je akt za uravnoteženje i klijent je zadovoljan rastućom prodajom.

Ime projekta : Cavendish & Harvey, Ime dizajnera : Bettina Gabriel, Ime klijenta : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Fudge I Toffee

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.