Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lampica

Idiomi

Lampica Idiomi; je svjetiljka u svoje tri dimenzije i niz rasvjete može stvoriti različite scenarije i obogatiti okoliš istinski novim svjetlom. Želi da bude sredstvo izražavanja Svjetlosti. Ova lampica podseća na teme čistoće linija i oblika, kao i bele boje. Idiomi omogućava svjetlu da prati čovjeka u svakodnevnim radnjama, senzacijama, osjećajima i trenucima. Zahvaljujući inovativnom potencijalu LED-a, može se prilagoditi situacijama koje ga okružuju.

Ime projekta : Idiomi, Ime dizajnera : Nicolò Caruso, Ime klijenta : Nicolò Caruso.

Idiomi Lampica

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.