Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Futrola Za Laptop

Olga

Futrola Za Laptop Futrola za laptop sa posebnim remenom i specijalnim pričvršćivanjem drugog sistema kućišta. Za materijal sam uzeo recikliranu kožu. Postoji nekoliko boja iz kojih svako može pokupiti svoju. Moj cilj je bio da napravim običan, zanimljiv torbicu za laptop gde je sistem lako brige i gde možete pričvrstiti još jedan slučaj ako sa sobom trebate nositi Mac Mac pro i Ipad ili mini Ipad. U kompletu sa sobom možete nositi kišobran ili novine. Jednostavno promjenjiv slučaj za svaki dan.

Ime projekta : Olga, Ime dizajnera : Ari Korolainen, Ime klijenta : Private Case.

Olga Futrola Za Laptop

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.