Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Zgrada Mješovite Namjene

The Mall

Zgrada Mješovite Namjene Mall se nalazi na pustinji. Ideja dizajna temelji se na ukidanju građevinskog programa kako bi se iz njega stvorio kulturni i komercijalni okrug, koji će utjecati na njegovo okruženje. Urbani prostori integrirani u kompleks sadržavat će mnoge aktivnosti i obogatiti kulturnu interakciju u prostoru. Umjesto da se ponaša kao samostojeća zatvorena zgrada, podržavat će život na ulici na cijelom području. Raspored kompleksa, orijentacija zgrada i detalji fasade dizajnirani su tako da podrže najefikasniju upotrebu prirodnih izvora.

Ime projekta : The Mall, Ime dizajnera : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Ime klijenta : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Zgrada Mješovite Namjene

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.