Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tipografija

Ila'l Amam Type Family

Tipografija "Ila'l Amam" je porodica arapskog tipa koja je razvijena iz mešavine prvih tipova displeja ikada stvorenih - Masna lica, kao i vintage iranskih Kufićevih scenarija iz 11. veka, kombinirajući ih sve u italiciziranom / kosom obliku. "Ila'l Amam" se sastoji od vrsta prikaza koje se koriste u široke svrhe, jer su slova izrazito stilizovana i karakterizirana izrazitim kontrastom između debelih i tankih poteza. Fascinacija iza kurzivnog / kosog slova nastala je nedostatkom bilo kojeg arapskog tipa, jer je arapski možda smatrao da od samog početka ima čisto italijanski format.

Ime projekta : Ila'l Amam Type Family, Ime dizajnera : Sara Mansour, Ime klijenta : Sara Mansour.

Ila'l Amam Type Family Tipografija

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.