Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Skulpturalna Klupa

Metric - Ganic

Skulpturalna Klupa S Metric-Ganic Chen istražuje pojam kako civilizacija utiskuje znanje i kako su ljudi oblikovali zemlju da bi stvorili kulturu i historiju - kroz ovu leću skulpturalna klupa istražuje se proučavanjem prirodnih i matematičkih obrazaca. Razlikujući anorganske i organske oblike, origami izgled drva predstavlja prikaz ljudskog znanja temeljenog na matematičkim proračunima, koji je u suprotnosti s prirodnim zrnom bijelog hrasta koji predstavlja šumu i zemlju.

Ime projekta : Metric - Ganic, Ime dizajnera : Webber (Ping-Chun) Chen, Ime klijenta : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Skulpturalna Klupa

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.