Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Omotač

Loop

Višenamjenski Omotač Petlja je višenamjenski omotač za vašu garderobu ili za upotrebu u vašem domu. Petlja je 240cmx180cm. Površina i struktura tekstila Petlje 100% se stvara ručno, koristeći tehniku ručnog pletiva koja datira iz više stoljeća. Petljasti tekstil je 93 ručno izrađenih ploča sastavljenih zajedno u cjelini. Loop koristi 100% premium australijsko runo Alpaca. Alpaka je s niskim alergenom i osigurava toplinu i prozračnost. Tekstil iz petlje ima zavoj i oblik fleksibilnosti, dok mu 93 panela osiguravaju da je zatezna i snažna. Petlja je izrađena od prirodnih, obnovljivih i biorazgradivih vlakana

Ime projekta : Loop, Ime dizajnera : Miranda Pereira, Ime klijenta : Daato.

Loop Višenamjenski Omotač

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.