Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Radijator

Piano

Radijator Inspiracija za ovaj dizajn potekla je iz ljubavi prema muzici. Tri različita grijaća elementa u kombinaciji, svaki nalik jednom ključu Piano, stvaraju kompoziciju koja izgleda poput klavirske tipkovnice. Duljina radijatora može varirati ovisno o karakteristikama i propozicijama prostora. Idejna ideja nije razvijena u proizvodnji.

Ime projekta : Piano , Ime dizajnera : Margarita Bosnjak, M.Arch., Ime klijenta : Margarita Bosnjak.

Piano  Radijator

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.