Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Boca

La Pasion

Boca Ovo je ručno rađeni objekt koji je dizajnirao Arturo López, jedan od članova posade u studiju Xaquixe. Ideju za bocu dobio je kada je ugledao drvo nalik na par koji se zagrli, a to ga je natjeralo da razmišlja kako voljeni postaju jedno kada drže jedni druge s „pasionom“. Staklo korišteno za izradu komada je 95% reciklirano, kao i sva stakla koja se koriste u Studio Xaquixe. Peći korištene u studiju izrađuje posada i hrani se organskim otpadom poput otpadnog biljnog ulja ili biomase koja se prerađuje u plin metan.

Ime projekta : La Pasion, Ime dizajnera : Studio Xaquixe, Ime klijenta : Studio Xaquixe.

La Pasion Boca

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.