Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ručno Izrađeni Klasični Strop

Rayon

Ručno Izrađeni Klasični Strop Rayon je ručno izrađeni strop od punog hrastovog drveta u blagovaonici za privatnog klijenta u Egiptu. Dizajn i izvedba ovog umjetničkog djela francuskog klasičnog stila trajala je gotovo godinu dana. Ručno izrađeni od egipatskih obrtnika, to je 4,25m na 6,80m, a sve je prekriveno ručno izrađenim motivima od punog hrastovog drveta, dok su saten sjaj i patina koristili za stvaranje svog vintage izgleda. Koncept dizajna podsjeća na sunce s krepuskularnim zrakama. Zrake su dizajnirane tako da isticaju lišće i grane koje razlikuju vatreni francuski klasični njuh.

Ime projekta : Rayon, Ime dizajnera : Dalia Sadany, Ime klijenta : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon Ručno Izrađeni Klasični Strop

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.