Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Suncobran

NI

Suncobran NI, inovativna kombinacija suncobrana i vrtne baklje, potpuno je novi dizajn koji utjelovljuje prilagodljivost modernog namještaja. Integrirajući klasični suncobran sa svestranim sustavom osvjetljenja, očekuje se da će NI Parasol igrati pionirsku ulogu u poboljšanju kvalitete uličnog okruženja od jutra do večeri. Vlasnički OTC osjetljiv na prst (dimmer sa jednim dodirom) omogućava ljudima da jednostavno podešavaju svjetlinu 3-kanalnog sustava osvjetljenja. Njegov niskonaponski 12V LED pokretač pruža energetski efikasno napajanje za sistem s preko 2000pcs od 0,1W LED dioda, što stvara vrlo malo topline.

Ime projekta : NI , Ime dizajnera : Terry Chow, Ime klijenta : FOXCAT.

NI  Suncobran

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.