Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lounge Bar

Linear Lounge

Lounge Bar Linear Lounge Bar pruža rezidencijalnim gostima profinjeno i sjajno iskustvo vina i večera. Linear Lounge Bar također nudi privatnu blagovaonicu i spakira nevjerojatan asortiman sitnih sladova i inovativnih i umjetničkih koktela. Mjesec i glazba na Linearu postavljeni su tako da stvaraju najljepši spoj radosti i užitka za goste. Linear Lounge Bar je također savršeno mjesto za profesionalce da dovedu svoje vršnjake na udobnu večer s kapljicama neusporedivog zadovoljstva.

Ime projekta : Linear Lounge, Ime dizajnera : Ketan Jawdekar, Ime klijenta : Double Tree By Hilton.

Linear Lounge Lounge Bar

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.