Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igra Na Ploči

Orbits

Igra Na Ploči Orbits je svemirska nadahnuta igra namijenjena razvoju strateškog razmišljanja i koordinacije ruku i oka. Poboljšava logičku, kinestetsku i prostornu inteligenciju. Igra nudi bezbroj različitih kombinacija. Orbita je pogodna za 2-4 igrača i ljude od 8 i više godina. Cilj igre je stabilizirati sve krivulje u orbiti, bez kontakta s drugima. Pravi potez je prelazak krivulje iznad ili ispod prethodne stabilizirane krivulje. U slučaju kontakta krivulje s drugim, skretnica prelazi na sljedećeg igrača. Planirajte svoju strategiju i ne kontaktirajte krivine!

Ime projekta : Orbits, Ime dizajnera : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Ime klijenta : Orbits.

Orbits Igra Na Ploči

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.