Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aplikacija Za Dizajn Igračaka 3D Aplikacija

ShiftClips

Aplikacija Za Dizajn Igračaka 3D Aplikacija Toy Maker ShiftClips CAD / CAM aplikacija je platforma za uslugu proizvoda koja omogućuje izumiteljima od 10 i više godina da stvaraju i 3D ispisuju vlastite građevinske igračke. Jednostavni GUI aplikacije omogućava korisnicima da razviju i uređuju obrasce na pametnom tabletu i odaberu brojne hardverske učvršćivače ili isječke kako bi se integrirali sa njihovim obrascima za generiranje vlastitih artikulisanih i rekonfigurabilnih igranja. Pogodnost korisnika ShiftClips čini ga idealnim obrazovnim alatom za kreativni dizajn oblika i procese izrade proizvoda.

Ime projekta : ShiftClips, Ime dizajnera : Wong Hok Pan, Sam, Ime klijenta : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Aplikacija Za Dizajn Igračaka 3D Aplikacija

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.