Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Komercijalna I Administrativna

Sina Complex

Komercijalna I Administrativna U planu je projekt započeo radom respiratornog pluća koje je bilo u kontaktu s otvorenim zrakom, a također je uživalo u vegetaciji za filtar zraka, a pokušao je nastaviti ovaj trend u cijeloj seriji. Takođe su se formirala neka mjesta na raznim visinama za posmatranje grada. Ova mjesta bila su okružena školjkama (vegetacija i dizajni) i potpuno nudi filtrirani prikaz ovih elemenata za publiku iznutra i izvana kako bi se smanjio fizički i vizualni intenzitet zagađenja.

Ime projekta : Sina Complex, Ime dizajnera : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Ime klijenta : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Komercijalna I Administrativna

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.