Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Boca Votke

Snowflake Vodka

Boca Votke Oduševila me jednostavnost i istovremeno složenost pahulje. Većinu vremena samo prolazimo kroz život, a da uopće ne primijetimo svu ljepotu i složenost stvari oko nas. Priroda je puna jednostavnih stvari, ali kad počnete obraćati pažnju, shvatite da su te jednostavne stvari mnogo složenije nego što ste mislili. To je bio početak mog dizajna, da pokušam interpretirati i stvoriti novi oblik za bočicu, u potpunosti odgovarajućoj prirodi. Baš kao u prirodi kad zumiramo u složene oblike koji se očima mogu vidjeti proizvoljno, otkrivamo geometrijski uzorak.

Ime projekta : Snowflake Vodka, Ime dizajnera : Adrian Munoz, Ime klijenta : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Boca Votke

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.