Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vizualizacija

Arab spring

Vizualizacija Ovaj projekt zasnovan je na sukobima koji su se dogodili u Sjevernoj Africi 2011. godine. Događaji koji su vrhunac aktivnosti imali na proljeće i nazvani "Arapsko proljeće". Projekt je spiralno oblikovana vremenska linija koja je označena kao početak i kraj sukoba. I na kraju sukoba datumi su oznake koji ukazuju na ishod sukoba. Zasićenje pruge je broj žrtava revolucije. Tako možemo promatrati osnovni vremenski obrazac povijesnih trenutaka. Ključni parametri razvoja takve vizualizacije podataka trebali bi biti jednostavnost i strukturiranje izvornih podataka.

Ime projekta : Arab spring, Ime dizajnera : Kirill Khachaturov, Ime klijenta : RBC.

Arab spring Vizualizacija

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.