Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Etikete

Propeller

Etikete Propeller je kolekcija duhova iz raznih dijelova svijeta, povezana s temom zračnih putovanja i pilot-putnikom kao karakterom marke. Značajke svake vrste pića izložene su u brojnim ilustracijama, natpisima nalik zrakoplovnim značkama i skicama koji služe kao recepti za koktele. Višeslojni dizajn upotpunjen je raznim tonovima obojene folije, različitim lakovima, uzorcima i reljefom.

Ime projekta : Propeller, Ime dizajnera : Asta Kauspedaite, Ime klijenta : Stumbras.

Propeller Etikete

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.