Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Injektor Epinefrina

EpiShell

Injektor Epinefrina EpiShell je više od medicinskog sredstva u svakodnevnom životu prevoznika, ali prijateljski životni pomagač. Riječ je o korisničkom rješenju za nosače injektora Epinephrine s namjerom da se smanji strah korisnika od upotrebe injektora, kako bi podsjetili pacijente da ga nose svakodnevno i intuitivnije im je da injekciju obavljaju u hitnim slučajevima. Sadrži integrirani punjač za mobitel, Bluetooth vezu, glasovno navođenje i izmjenjivu vanjsku školjku. Kroz aplikaciju na pametnom telefonu korisnici mogu lako upravljati njenim funkcijama, poput IFU, Bluetooth veze, Emergency kontakta i Refill / Exp.

Ime projekta : EpiShell, Ime dizajnera : Hong Ying Guo, Ime klijenta : .

EpiShell Injektor Epinefrina

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.