Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Rasvjeta

Roof

Rasvjeta Krov je LED svjetiljka za interijere koja ima za cilj povećati intimnost komunikacije tijekom razgovora. Konkavan oblik krova stvara utočište svjetla za večere, objedinjujući objekt za sastanke, zabavan sustav rasvjete za unutarnji život. Krov je izolator. On definira jedinstven prostor s objedinjujućim oblikom i homogenom svjetlošću za ljude ispod. Osjećate se izolirano od okoline i usredotočeni ste na stol i komunikaciju. Drvena tekstura ove svjetiljke također daje topao i prirodan učinak i predstavlja ekološku stranu LED tehnologije.

Ime projekta : Roof, Ime dizajnera : Hafize Beysimoglu, Ime klijenta : Derinled.

Roof Rasvjeta

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.