Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Višenamjenski Stol

Bean Series 2

Višenamjenski Stol Ovu su tablicu osmislili dizajneri principa Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui i Lorene Faure. Projekt je inspirisan wiggly oblicima French Curves i zagonetkama slagalica, a služi kao središnji komad u uredskoj konferencijskoj sali. Ukupni oblik prepun je peruti, što je dramatičan odmak od tradicionalnog formalnog korporativnog konferencijskog stola. Tri dijela stola mogu se preoblikovati u različite cjelokupne oblike da bi se razlikovali rasporedi sjedenja; stalno stanje promjena stvara razigranu atmosferu za kreativni ured.

Ime projekta : Bean Series 2, Ime dizajnera : Bean Buro, Ime klijenta : Cheil .

Bean Series 2 Višenamjenski Stol

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.